Álarcok

Álarcok

A Honvéd Férfikar koncertje. Közreműködik a Magyar Nemzeti Táncegyüttes

A kivételes szórakozást ígérő koncerten a rendkívül széles repertoárral rendelkező együttes végre az igazi arcát mutatja meg a közönségnek.

De melyik is ez az arc? Az előadás folyamán, minden zeneműben más és más – tökéletesen illő – álarc mögé bújik a Férfikar. Kiváló alkalom ez, hogy a kórus bemutathassa sokoldalúságát, és minden műfajra kiterjedő rendkívüli stílusérzékenységét.


A zenei műfajok keresztezésének, a crossover-nek a Honvéd Férfikar az egyik első képviselője volt Magyarországon. A komolyzene is előadható a könnyedebb műfajok stílusjegyeit használva, sőt, világszerte ismert pop, rock, és musical slágerek is szerepelhetnek egy hivatásos férfikar repertoárján, megtartva a férfikari hangzást. Az est folyamán ebből is ízelítőt ad a Honvéd Férfikar.
Testvéregyüttesük, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködése is színesíti a műsort: igazi táncos csemegékkel lepik meg a nézőket: olyan táncokkal, olyan műfaji különlegességekkel, ami nem tartozik a repertoárjukhoz.

Az elmúlt két évszázad zenei műfajain átívelő műsorban hallhatunk könnyűzenei feldolgozásokat, de megszólalnak operettslágerek és Verdi és Gounod operakórusai is. A főszerep pedig természetesen a szólistáké, akik meghatnak és kacagtatnak – egy álarcosbál hangulatához illően.

Közreműködnek: a Honvéd Férfikar szólistái - Batki László, Bánky Mátyás, Frech' Zoltán, Gaál Csaba, Hajdú András, Major Attila, Koleszár Ákos, Konkoly Balázs, Kővári Csaba, Stampay-Komesz András, Rácz Illés, Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészei, Peresztegi Attila (tuba), Nagy László Adrián, Thiago Bertoldi (zongora)

Műsorvezető, játékmester: Frech’ Zoltán

Vezényel: Riederauer Richárd
Koreográfus-rendező: Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, kiváló művész

 

Jegyvásárlás

Álarcok koncert a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködésével
Álarcok koncert a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködésével

A zene világnapján ismét műsorra tűzi ÁLARCOK című előadását a Honvéd FérfikarA nagysikerű februári bemutató után, október 1-jén ismét hallható és látható lesz a Honvéd Férfikar kétrészes, kivételes szórakozást ígérő koncertje, ahol is a rendkívül széles repertoárral rendelkező együttes végre igazi arcát mutatja meg a közönségnek.

bővebben
Rendhagyó sajtótájékoztatót tartottunk
Rendhagyó sajtótájékoztatót tartottunk

A mai napon egy viseletbemutatóval egybekötött rendhagyó sajtótájékoztatót tartottunk!

bővebben