Rajzpályázat a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel

MESEVILÁG A MAGYAR NEMZETI TÁNCEGYÜTTESSEL CÍMMEL RAJZPÁLYÁZATOT HIRDETÜNK ÓVODÁSOK ÉS ALSÓ TAGOZATOS GYERMEKEK SZÁMÁRA!

Olyan ötletes rajzokat várunk, amelyek Együttesünk mesedarabjaihoz kapcsolódnak (Csipkerózsika, Mátyás, a világ királya, Sárkánymese, Tündérmese)

A táncosainknak legjobban tetsző rajzokat az ovisoknál és az alsósoknál külön-külön díjazzuk.

A rajzokat jpeg formátumban az alábbi e-mail címre várjuk: mnte@honvedart.hu

Beküldési határidő: 2023. május 15.

Korosztályonként az I., II., és III. helyezetteket ajándékcsomagokkal díjazzuk, valamint a győztesek egy családi jeggyel megnézhetik soron következő mesedarabunkat is. A legjobb képeket közzétesszük Együttesünk honlapján, Facebook és Instagram oldalán is 😉

PETŐFI 200 A MAGYAR NEMZETI TÁNCEGYÜTTESSEL CÍMMEL RAJZPÁLYÁZATOT HIRDETÜNK AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁK FELSŐ TAGOZATOS GYERMEKEI SZÁMÁRA!

Olyan ötletes rajzokat várunk, amelyek kapcsolódnak a 2023-as év egyik legjelentősebb és nemzetközileg is legismertebb magyar költő, Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójához.

A táncosainknak legjobban tetsző rajzokat ajándékcsomagokkal díjazzuk, valamint a győztes egy családi jeggyel megnézheti a “Szabadság, szerelem!” című Tánc-szín-játékot Petőfi Sándor életéről a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A rajzokat jpeg formátumban az alábbi e-mail címre várjuk: mnte@honvedart.hu

Beküldési határidő: 2023. május 15.

A legjobb képeket közzétesszük Együttesünk honlapján, Facebook és Instagram oldalán is 😉

X