December – Visszatekintés a 2020-as évre

Mesés december

2020. márciusában egy-egy hétre nyilvánossá tettük videómegosztó csatornánkon mesedarabjainkat. Ekkor rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, mely szerint a gyerekek ezekre a videókra táncolnak otthon, a tanárok a mesedarabokból adnak házi feladatot a gyerekeknek, s hogy nem tudják eleget nézni őket.

Mindezek hatására arra gondoltunk, hogy az előadások nélkül maradt gyermekek részére idén megpróbálunk egy mesés decembert varázsolni. Ennek örömére december 1-től december 31-ig ingyenesen megtekinthetővé tettük mindenki számára mesedarabjainkat YouTube csatornánkon. Csipkerózsika, Tündérmese és Sárkánymese előadásainkat korábban óriási sikerrel játszottuk, az ország bármely pontjára is hívtak minket. Reméljük, hogy ezáltal még több gyermekhez eljut előadásunk, akár olyan helyekre is ahová a technikai adottságok miatt színpadi műsorral nem tudtunk szerepelni!

Nézzük újra együtt kedvenc mesedarabjainkat, ismerkedjetek meg a népi kultúra legszebb gyöngyszemeivel, sok-sok tánccal, zenével és énekkel!

Mesés újévet kívánunk mindenkinek!

X