Szeptember – Visszatekintés a 2020-as évre

Bejárni Magyarországot

Eljött az ősz és mivel a határok lezárásra kerültek, ezért magyarországi előadásokra indultunk szeptemberben. Sok megtett kilométer és sokféle műsor várt táncosainkra és zenészeinkre. Észak, dél, kelet és nyugat – bármerre is mentünk, mindenhol hatalmas szeretettel fogadta együttesünket a nagyszámú közönség.
A vírusveszély miatt különös előkészületekkel és rendkívüli óvintézkedésekkel kellett készülni ezekre a műsorokra. Azonban sok csodálatos helyszínen léphettünk színpadra, aminek köszönhetően Magyarország minden régiójába eljuttathattuk a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásait. Jártunk Keszthelyen a Bonchida háromszor, Pécsett a Magyar hősök, csaták és szerelmek, Százhalombattán a Csipkerózsika, a Kalotaszeg és a Bonchida háromszor, Egerben és Komlón pedig A Tenkes kapitánya című produkcióinkkal.

Szavakkal leírhatatlan az a szeretet és felemelő érzés, amivel a közönség jutalmazta a műsorokat. Menjünk bárhova is az országban, ezeknek a kedvességeknek köszönhetően minden városban otthon érezhettük magunkat. Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk!

X